Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Guangya Automatic Machinery Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή ποιότητα και συμπαθητική υπηρεσία, η καλύτερη επιλογή έχουμε κάνει πάντα!

—— Tim

Τέλεια ζώνη αλυσίδων έχουμε το αγορασμένο, χαμηλότερο κόστος και την καλή υπηρεσία.

—— Metha

Αξιόπιστες ποιότητα και υποστήριξη για την επιχείρηση εμπόρων μου.

—— Sathish

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ έχει τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο για κάθε προϊόν. Είτε από την αγορά πρώτης ύλης είτε την ενιαία παραγωγή στοιχείων, έχουμε μια αφιερωμένη QC ομάδα που επιθεωρεί δίπλα-δίπλα για να αποφύγουμε ένα ενιαίο ζήτημα.

 

Για τον ανεφοδιασμό πρώτης ύλης, έχουμε τη σοβαρή επαλήθευση onsite σε κάθε εργοστάσιο με τα τοπ πρότυπα βιομηχανίας. Κάθε παράδοση πρέπει να έρθει με την έκθεση δοκιμών με την επίσημες υπογραφή και τη σφραγίδα.

 

Για τις διαδικασίες παραγωγής, έχουμε αφιερώσει τους επαγγελματίες για κάθε έλεγχο σκηνικής διεργασίας. Αυτό το πρόσωπο υπεύθυνο θα ελέγξει κάθε παραμέτρους χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα εργαλεία από το σχέδιο των μηχανικών. Μετά από την παραγωγή πρίν συσκευάζει, QC η ομάδα θα κάνει την τελική επιθεώρηση από την έναρξη για να τελειώσει για να μην σιγουρευτεί κανέναν ελαττωματικό.

 

Η συσκευασία θα είναι αυστηρή μετά από την προστασία απαιτήσεων και αγαθών αποστολών. Κάθε μέρος θα σφραγιστεί από το κιβώτιο εγγράφου και τη λεπτή ταινία έπειτα με το ξύλινο κιβώτιο. Ευκολία του φορτώματος και εκφορτώματος.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Guangya Automatic Machinery Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kerry

Τηλ.:: +86 13728648614

Φαξ: 86-755-61137655

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)